Vállalati komplex megoldások - Visus Optika

Vállalati védőszemüvegek

Az elmúlt évtized folyamán partnereink, átfogó, teljes körű szolgáltatások iránti igényeinek eleget téve, vállalkozásunk bővítette széleskörű szolgáltatásait és termékportfolióját, igazítva partnereink munkavállalói biztonságos munkavégzésének igényeihez.

Képernyő előtti (Monitoros) munkakörnyezetben végzett mobil látásvizsgálatunkat és szemüvegellátásunkat kiegészítve, kiváló minőségű, innovatív megjelenésű, dioptriás munkavédelmi szemüvegekkel igyekszünk partnereink dolgozóinak látásának épségében és éleslátásában szerepet vállalni. Kidolgoztunk egy komplex termék és szolgáltatási portfoliót, mely a helyszínen elvégzett vizsgálatok, árak és garanciák tekintetében előnyös megoldást nyújthat Önöknek.

Képernyő előtti éleslátást biztosító (monitoros) szemüvegek

Az 50/1999.(IX 3) EüM rendeletnek megfelelően biztosítunk komplex helyszíni rugalmas megoldást, az ország teljes területén vállalatok, hivatalok, vállalkozások számára!

A szolgáltatási ajánlatunk fontos részét képezi a – DÍJMENTES! - helyszíni felmérés, ahol az illetékes menedzserekkel együttműködve testre szabjuk a termékmegoldásainkat a különböző munkahelyi elemzések során és a munkakörnyezetben tapasztalt kockázatértékelések alapján. Összegyűjtünk minden adatot, ami szükséges ahhoz, hogy mindenki számára egyénre szabott termékmegoldást biztosítsunk.

A törvényben rögzített feltételeknek megfelelően, a helyszínen végezzük szakembereinkkel a látásvizsgálatot, mobil műszerekkel és eszközökkel! Szakembereink magasan képzettek, több évtizedes gyakorlattal rendelkező szemész szakorvosok, diplomás optometristák.

Az éleslátás vizsgálatot követően több száz darabos szemüvegkeret kollekcióból választhatják ki a munkavállalók a számukra megfelelő divatos, komfortos szemüvegkeretet, látszerészeink segítségével!

Nem csak széles szemüvegkeret kínálattal rendelkezünk, a monitoros munkavégzéshez szükséges, speciális bevonatú Essilor®, Hoya®, Zeiss® dioptriás lencséket, valamint multifokális és munka szemüveg lencséket is kínálunk.

A korrekciós és egyéb adatokat kartonozó rendszerben tároljuk, melyek folyamatos nyilvántartásáról cégünk gondoskodik annak érdekében, hogy az eredmények a későbbiekben visszakereshetők legyenek.

A szemüvegeket rövid határidőn belül, modern szakműhelyünkben elkészítjük, majd cégük telephelyén, minden dolgozónak személyesen adjuk át és igazítjuk a fejére!

Az esetlegesen felmerülő probléma kezelésére, tanácsadásra, valamint a termékeinkre – rendeltetésszerű használat mellett - 1 év gyártói garanciát vállalunk!

Egészségpénztár tagok részére, helyszíni mobil zárolásos fizetési lehetőséget biztosítunk az elkészített szemüvegek felárából!

Továbbá lehetőséget biztosítunk partnereink munkavállalóinak fogadására üzleteinkben is, az - ország 10 pontján - amennyiben erre igény merülne fel.

 

Látás korrekciós (dioptriás) védőszemüvegek

A szem a munkahelyi kockázatok számos típusa és mértéke ellen már nem képes hatékonyan ellenállni, ezért szemvédő eszközökkel szükséges épségét óvni.

A fizikai védelem mellett elengedhetetlen a dolgozó éles látása a munkavégzés során!

A hagyományos védőszemüvegek viselése mellett azonban a szemüveg használata nehezen kivitelezhető, ezért szükséges a kettő kombinálása: dioptriás védőszemüveg viselése.

Védőszemüvegeink alaphasználatra mechanikai veszélyek és optikai sugárzás ellen nyújtanak védelmet. Ezen felül, védelmet biztosítanak az alacsony energiájú becsapódású törmelékek, valamint a felületi meghibásodást okozó finom részecskék ellen.

A szem látásproblémájától függően különböző konstrukciókat és lencsetípusokat ajánlunk az Önök és dolgozóik részére, hogy tökéletesen lássanak és az előírásoknak is megfelelően eleget tegyenek.

Védőszemüvegeink az EN166 szabvány szerint minősítettek!

A 18/2008.(XII.3.) SzMM rendelet és a vonatkozó szabványok előírásainak megfelelően biztosítunk komplex helyszíni megoldást az ország teljes területén gyártó és termelő vállalatok, vállalkozások számára!

A szolgáltatási ajánlatunk fontos részét képezi a – DÍJMENTES! - helyszíni felmérés, ahol az illetékes menedzserekkel együttműködve testre szabjuk a termékmegoldásainkat a különböző munkahelyi elemzések során és a munkakörnyezetben tapasztalt kockázatértékelések alapján. Összegyűjtünk minden adatot, ami szükséges ahhoz, hogy mindenki számára egyénre szabott termékmegoldást biztosítsunk.

A látásvizsgálatot - cégük telephelyén - a helyszínen végezzük szakembereinkkel, mobil műszerekkel és eszközökkel! Szakembereink magasan képzettek, több évtizedes gyakorlattal rendelkező szemész szakorvosok, diplomás optometristák.

Az éleslátás vizsgálatot követően bőséges választékú, kiváló minőségű védőszemüveg keret kollekcióból választhatják ki a munkavállalók a számukra megfelelő, komfortos védőszemüveg keretet, látszerészeink segítségével!

Az elkészített védőszemüvegeket cégük telephelyén minden dolgozónak személyesen adjuk át és igazítjuk a fejére!

Továbbá lehetőséget biztosítunk partnereink munkavállalóinak fogadására üzleteinkben is, az - ország 10 pontján - amennyiben erre igény merülne fel.

DÍJMENTES! helyszíni felmérés, vagy ajánlatkérés tárgyában állunk rendelkezésükre:

 

Koller János
Kereskedelmi vezető

Telefon/Fax:
Mobil:
E-mail:
Honlap:

+36 33 313-382
+36 30 436-3573
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.visusoptika.com